Ennek keretében az áramszolgáltató a nagyobb fogyasztóknál végez energiahatékonysági tanácsadást és szolgáltatást. A fogyasztó a szolgáltatótól megrendelt hatékonyságnövelő beruházást az az által elért megtakarításokból kell, hogy törlessze, s cserébe hosszú távú, 10–15 éves szerződést köt az áramszolgáltatóval. Ezzel a szolgáltató minél több nagyfogyasztóját próbálja hosszú távra megtartani, így biztosítva be magát az árampiaci liberalizáció idejére is.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!