Így 210,32 forintos áron, június 1-jétől június 30-ig lehet majd felajánlani a részvényeket az amerikai Sun Capital private equity-csoport közvetett tulajdonába tartozó Pannunity Kft.nek. A tranzakciót a magyar, a német, a román és az ukrán versenyhivatalnak is jóvá kell hagynia. A tőzsdén minimális forgalom mellett 195 forinton, több mint hét százalékkal alacsonyabb árfolyamon forgott utoljára a részvény. A közkézhányad 4,78 százaléknyi.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!