Ennél azért többet ér az OTP

Újabb elemzőház lett optimistább az OTP-re, most az HSBC emelt célárat a magyar bankra.
portfolio.hu, 2015. március 9. hétfő, 10:46
Fotó: Napi.hu

Az HSBC a korábbi semlegesről felülsúlyozásra ajánlja az OTP részvényeket, a célárat 4300 forintról 5000 forintra emelték, ami közel 15 százalékkal magasabb, mint az OTP pénteki záróára - írja a portfolio.hu.

Egyre több elemző válik optimistábbá az OTP-vel kapcsolatban, a legfrissebb elemzések alapján 9-en vételre, 7-en tartásra ajánlják az OTP részvényeit és csupán egy elemző ajánlása eladás.

Az elemzői célárak átlaga jelenleg 4570 forint, ami 5 százalékkal magasabb, mint a legutóbbi árfolyam.

Az elmúlt hetekben több elemzőház is optimistább lett az OTP-re: a múlt héten a JP Morgan 4430-ról 4680 forintra emelte célárát, a Wood február közepén 5216 forintos célárral, vétel ajánlással kezdte meg az OTP követését.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK