Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A jelenlegi árfolyamnál több mint 30 százalékkal is többet érhetnek az OTP részvények a JPMorgan elemzői szerint.

A befektetési bank szakértői 12 ezer forintra emelték a célárfolyamot, ez már olyan szint, amire a legutóbbi, 2007-es BUX csúcs környékén volt példa - írják reggeli hírlevelükben az Erste Bank elemzői. Akkor a JPMorgan 12 200 forintos célárfolyamot határozott meg a magyar bank részvényeire.

A JPMorgan korábbi célárfolyama 9860 forint volt az OTP papírjaira, a mostani új érték messze a legmagasabb a piacon. A befektetők kedvezően fogadták a hírt, az OTP részvények árfolyama a kereskedés első órájában másfél százalékkal, 9095 forintig emelkedett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!