Ennyi lehet az OTP nyeresége

Az OTP Csoport első negyedéves konszolidált korrigált adózott eredményére vonatkozó elemzői előrejelzések átlaga 41,6 milliárd forint. Az elemzők által várt eredmény (a 7,3 milliárdos bankadó nélkül) gyakorlatilag megegyezik az egy évvel ezelőtti szinttel, míg negyedéves összevetésben mintegy 30 százalékos javulást mutat. (Klikkeljen a képre!)
NAPI, 2011. május 13. péntek, 13:24
Fotó: Napi.hu

 

 

 

 

 

 

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Jhony, 2011.05.14 13:18

Szóval nemcsakhogy nem lett veszteségük a válságból, + ami miatt nagyon sírtak hogy bankadó. Hanem még pozitívan is jöttek ki! Hoppá!
Hát kéremszépen: "Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!"
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html