BUX
39839

Ennyi volt a korrekció? - mehet lefelé az OTP

Halványra sikerült a korrekció az elmúlt napokban, bízni abban lehetett, hogyha nem jön újabb eladói hullám akkor föl tudunk állni, de most csak az látszik, hogy elég keményen kezdenek lefordulni odakint.

NAPI, 2011. augusztus 18. csütörtök, 08:56

Nagy eladás nem látszik, a forint és a svájci jól viselkedik, viszont a nemzetközi környezet nem jó: 1-1,5 százalékos mínuszt produkált Ázsia, 2 százalékos eséssel készülnek nyitni a németek - mondta Varjú Péter az Erste vezető üzletkötője..

Az OTP kivételével nem biztos, hogy nagyon adni fognak minket, a bankszektor viszont nagyon alulteljesítő volt tegnap is Amerikában, és mindenhol a világon nagyon gyenge.

A nyitás a budapesti tőzsdén lefelé lesz, a nap folyamán ingadozás, hektikus ármozgások várhatók. Az elmúlt 3-4 napban, a korrekciós fázisban nem volt egyértelmű a külföldiek viselkedése, adtak és vettek is, az esésben viszont egyértelműen adtak.

A trend továbbra is lefelé mutat, a korrekció halványra sikerült, jobb lett volna látni egy magasabb csúcsot - foglalta össze az üzletkötő.