Ennyiért vehet eurót

Vegyesen mozgott reggel a forint a főbb devizákkal szemben.
Szabó Zsuzsanna, 2019. május 10. péntek, 08:39
Fotó: Napi.hu

Gyengült a forint az euróval szemben pénteken a hajnali, kora reggeli órákban. A közös európai pénz árfolyama 324,34 forintnál is járt reggel 8 óra körül, innen kis korrekcióval fél kilencre 324,24 forintig csorgott vissza, ami 0,1 százalékos gyengülésnek felel meg.

A dollárral szemben minimális erősödés látszott reggel, ám ez még mindig inkább a csütörtöki szintekhez közeli 288,77 forintos árfolyamot jelentett.

A svájci frankkal szemben némi kilengés után visszatért a kurzus a csütörtök késő délutáni szintre, így az alpesi devizát reggel 284,62 forinton jegyezték.

Eközben a dollár gyengült az euróval szemben, ami 1,1227 dolláros euróárfolyamot jelentett reggel. Az elmozdulás 0,1 százalékos.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK