Részvényenként 0,62 eurós osztalék kifizetéséről döntöttek a Raiffeisen Bank International részvényesei a pénzintézet mai közgyűlésén - számol be az osztrák bank közleményében - írja a Portfolio a bank közleményére hivatkozva. Az osztalék kifizetésére július 2-án kerül majd sor. A folyamatot a bank kiváló gazdasági eredményeivel indokolták.

Itthon is jól ment a banknak. Raiffeisen Bank 2017-ben 28,5 milliárd forint adózás utáni eredményt ért el, ilyen magas értéket még nem ért el a pénzintézet Magyarországon. A korábbi csúcsot a 2007-es 28,1 milliárd forint jelentette.

A fotó forrása: Raiffeisen.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!