Enyhén emelkedett csütörtökön a BUX-index. A nap legnagyobb nyertese a Forrás Nyrt. volt, melynek papírjaival 3,31 százalékot emelkedtek, így záráskor 1250 forintért kereskedtek velük. Erősödött a Csepel (2,95 százalék), és a Pennergy is (2,22 százalék).

A nap legnagyobb vesztese az FHB volt, 610 forintért kereskedtek velük zárások (-1,61 százalék).

A blue chipek közül a Magyar Telekom 0,45 százalékos emelkedéssel 447 forintot ért záráskor. Az OTP papírjainak árfolyama nem változott, 10560 forinton állt meg, a Mol 0,96 százalékot emelkedett (2 726 forintra), a Richter papírjaival 5 375 forintért (0,47 százalékkal) drágábban kereskedtek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!