Nyitás óta növelte nyereségét a BUX, az akkor 0,41 százalékról 0,46 százalékra. A vezető papírok a Richter és az MTelekom süllyedés megfordult, és 1,71, illetve 0,31 százalékos erősödésben voltak fél tizenkettőkor. Ugyancsak megfordult az OTP trendje, most 0,20 százalékos esést mutat, a Mol pedig harmadára redukálta a nyereségét, 0,45 százalékon állt. A nap eddigi nyertese a Konzum 8,7 százalékos erősödéssel, fájó apróság, hogy a forgalom zérus. A forgalmat is felmutató papírok közül a pannonflax a nyerő 5,23 százalékkal, a lúzer pedig a Forrás osztalékelsőbbségi -6,58 százalékkal.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!