Enyhe emelkedés a BÉT-en

Egészen szűk, alig ötven pontos sávban mozgott háromnegyed kettőig a BUX, a pesti börze forgalma azonban már meghaladta a tegnapi teljes nap forgalmát.
Kummer Krisztián, 2004. december 28. kedd, 13:55
Fotó:

A pesti börzén nem sok mozgást lehetett tapasztalni háromnegyed kettőig, a BUX 0,4 százalékos előnyben, 14 475 ponton állt. A vezető részvények közül a Matáv 1,3, a Richter 0,9 százalékkal növelte értékét, míg az OTP és a Mol kurzusa egyaránt 0,2 százalékkal nőtt. A négymilliárd forintos forgalom nagy részét a Mol feletti kötések adták: az olajpapír volt az egyetlen, melynek forgalma meghaladta az egymilliárd forintot. A NABI kiheverve az utóbbi napok lejtmenetét egészen 410 forintig száguldott, ami több mint hat százalékos emelkedést jelent. A BIF ezzel szemben csaknem 9 százalékot veszített értékéből, miközben csaknem 200 millió forintos forgalmat produkált.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK