Enyhe mínusszal kezdett Nyugat-Európa

Kis csökkenéssel nyitottak ma a vezető nyugat-európai tőzsdeindexek, a legrosszabb hangulat feltehetően Frankfurtban uralkodik.
Kolozsi Pál, 2006. július 31. hétfő, 09:23
Fotó:

A párizsi CAC-40 5026 ponton állt 15 perccel a nyitás után, ami 0,04 százalékkal van a pénteki zárószint alatt, a londoni FTSE-100 5968 pontos értéke pedig 0,11 százalékos mínusznak felel meg. A frankfurti DAX 5692 ponton forog, azaz 0,23 százalékkal a péntek délutáni szint alatt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK