Enyhe mínuszban a BUX

Kevéssel dél előtt 13872 ponton állt a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) hivatalos részvényindexe, a BUX, ami 0,3 százalékos csökkenés a nyitáshoz és a tegnapi záráshoz képest is.
Kolozsi Pál, 2004. november 16. kedd, 11:55
Fotó:

A blue-chipek közül a Matáv 7 forintos pluszban van, a Mol pedig 130 forintos minuszban. Az OTP-t 5195 forinton jegyzik, azaz 35 forinttal alacsonyabban mint tegnap záráskor. A Richter 23100 forintot ér.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK