A hangulatot a várnál jobb kínai feldolgozóipari adatok fűtötték, ám az európai adósságválsággal kapcsolatos félelmek továbbra is óvatosságra intik a kereskedőket.

Az irányt a délután napvilágot látó amerikai makroadatok is meghatározhatják, ám 20 perccel a nyitás után a Dow Jones ipari átlaga 0,29, a Nasdaq 0,12, míg a S&P-500 0,19 százalékos mínuszban állt.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!