Enyhe mínuszban Budapest

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe délelőtt fél 11 körül 0,1 százalékos veszteségben járt a reggeli pluszos kezdés után.
Napi.hu, 2014. május 7. szerda, 10:37
Fotó: Napi.hu

Szerdán tette közzé első negyedéves számait a Richter, amelyek a várakozásoknál jobb eredménnyel szolgáltak - szinte minden soron meghaladták a legmagasabb elemzői várakozásokat. A magyar gyógyszercég részvényei 0,4 százalékos nyereségben álltak, a papírok 3810 forinton forogtak.

Délelőtt a Richter mellett még a Mol részvények jártak a tegnapi záró érték felett, a papírok enyhe plusszal 12 735 forinton cseréltek gazdát a délelőtti kereskedésben. A Mol délelőtt közölte: szerdán szerződéseket kötött az olasz Eni társasággal annak csehországi, szlovákiai és romániai leányvállalatainak megvásárlásáról, beleértve a jelenleg Agip márkanév alatt működő 208 benzinkútból álló kiskereskedelmi hálózatot.

Az OTP és a Magyar Telekom viszont délnek haladt. Az OTP 0,3 százalékos veszteséggel 4304 forintnál járt, míg a telekom részvények 0,6 százalékos eséssel 325 forinton forgott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK