Enyhe pluszban végezte Budapest

Ha minimálisan is, de sikerült emelkednie a Budapesti Értéktőzsdének szerdán.
Napi.hu, 2015. március 4. szerda, 17:19
Fotó: Reuters

A kereskedés végén 17824,28 ponton állt a BUX, amely így 0,1 százalékos növekedést könyvelhetett el. A blue chipek felemás teljesítményt nyújtottak, hiszen amíg a Mol 0,8, az OTP pedig 1,2 százalékos erősödésnek örülhetett, addig a Magyar Telekom 1,3, míg a Richter 1,4 százalékot esett.

A forgalmat tekintve megint nincs meglepetés: miután az OTP részvényeivel 4,6 milliárd forint értékben kereskedtek simán hozta az első helyet. A második Richter 1,5 milliárdos, a harmadik Magyar Telekom pedig 521 milliós forgalmat tudott felmutatni.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK