A BUX-index pluszos nyitás után tíz óra körül gyengülésbe váltott, majd előző esti zárószintje, 18 430 pont körül mozgott negyed tizenegy körül. A főbb papírok között az előző nap nagyot gyengülő Mol-részvény enyhe, fél százalékot közelítő erősödést jelzett, és 14 650 forinton forgott. Az OTP ezt közelítő mértékben gyengült, a bankpapírt 4340 forinton adták-vették. A Richter hajszállal az előző esti zárószintje fölött, 4100 forinton tartózkodott, az Mtelekom ugyancsak stagnált, 294 forinton, míg az Egist 27 900 forinton, ugyancsak a záróárhoz közel jegyezték.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!