Enyhe pluszok Amerikában

Enyhe emelkedéssel nyitottak csütörtökön a Wall Street-i részvénypiacok.
NAPI, 2011. április 21. csütörtök, 16:46
Fotó:

Enyhe emelkedéssel nyitottak a tengerentúli indexek - a Dow elérte idei csúcsát is - a kedvező gyorsjelentési hírek hatására, ám a később publikált makroadatok visszavetették a lelkesedést a Wall Streeten. A Dow 0,1 százalékos pluszt követően 12467 ponton nyitott, az S&P 500 0,35 százalékos emelkedéssel kezdett, míg a Nasdaq 0,4 százalékos drágulással kezdte a csütörtöki kereskedést.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK