Enyhe pluszok Budapesten

Enyhe pluszban áll a Budapesti Értéktőzsde irányadó mutatója a kereskedés első órája után.
Major András, 2012. november 7. szerda, 10:14
Fotó: Napi.hu

A BUX-index két-három tized százalékkal előző délután elért zárószintje fölött, 19 250 pont közelében tarzkodott délelőtt 10 óra után nem sokkal. A kis papírok teljesítményét mutató BUMIX mutató viszont hasonló mértékben gyengült.

A blue chipeket tekintve, a Mol és az Mtelekom 19 050, illetve 403 forinton stagnált, az OTP valamivel fél százalék fölötti drágulással 4190 forintig emelkedett, míg a Richter fél százalék alatti erősödéssel 40 395 forinton forgott; az Egis egy tized százalékos mínuszban 17 680 forintig ereszkedett.

A Rába vezeti az erősödést 5 százalékot meghaladó mértékű drágulással, az E-Star viszont közel 7 százalékos mínuszt mutatott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK