Enyhe pluszok Budapesten

Emelkedéssel indítottak a csütörtöki napot a Budapesti Értéktőzsde.
NAPI, 2013. január 10. csütörtök, 09:36
Fotó: Napi.hu

A BUX index 0,08 százalékos erősödött a kereskedés első fél órájában, a nagy papírok közül az OTP (0,65 százalék), a Magyar Telekom (0,25 százalék) és a Richter (0,13 százalék) is erősödni tudott, egyedül a Mol vesztett értékéből, mégpedig 0,79 százalékot. A forgalom az OTP-nek köszönhetően nem nagyon alacsony volt, hiszen a bankpapírok már ekkor egymilliárd forint feletti értékben cseréltek gazdát, a második helyen lévő Mol ellenben nem érte el a 100 milliót sem.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK