A dollár erősödése nem tett jót a régiónak, így feltörekvő piacok devizái reggel mind begyengültek, délelőttre azonban már korrigáltak is. Ez alól a forint sem képez kivételt - mondta a Napi Onlinenak az ING devizapiaci üzletágának vezetője.

Kolba Miklós hozzátette ma nagy valószínűséggel nem várható semmi eget rengető, így az euró 289 és 294 forintos sávban mozog majd.

Szerda délelőtt így egy dollárért 225,70, míg egy svájci frankért 195,50 forintot kértek a bankközi devizapiacon.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!