Enyhe visszaesés Budapesten

Mínuszban nyitott a Budapesti Értéktőzsde.
NAPI, 2013. február 20. szerda, 09:41
Fotó: Napi.hu

A kereskedés első 40 percét követően 0,3 százalékos mínuszban állt a BUX, az esésből a Magyar Telekom (0,26 százalékos mínusz), az OTP (1,1 százalékos mínusz) és a Richter (0,14 százalékos mínusz) is kivette a részét, a blue chipek közül egyedül a Mol tudott 0,87 százalékos pluszt felmutatni. A forgalom alacsony, első helyen szokás szerint az OTP található 822 millió forinttal, míg a képzeletbeli dobogó második helyét a Mol foglalja el, melynek részvényeivel 790 millió forint értékben kereskedtek ekkor.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK