A Mol 25 forinttal, 0,14 százalékkal 17 475 forintra csökkent, 684,0 millió forintos forgalomban.

Az OTP-részvények ára 20 forinttal, 0,27 százalékkal 7510 forintra esett, forgalmuk 3,3 milliárd forintot tett ki.

A Magyar Telekom árfolyama 3 forinttal, 0,68 százalékkal 447 forintra erősödött, forgalma 421,7 millió forint volt.

A Richter-papírok árfolyama 60 forinttal, 1,04 százalékkal 5855 forintra nőtt, a részvények forgalma 1,9 milliárd forintot ért el.

Wéber Tamás, az MKB bank portfólió kezelője szerint a kedden megjelent amerikai beszerzési menedzserindex értékeiből azt olvasták ki a befektetők, hogy elmaradhat az amerikai Fed kamatemelése, ami pozitív hír, ez ellensúlyozta a gazdaság lassulásáról szóló híreket. A magyar piacon a vezető részvények közül a kisebb papírok teljesítettek jól Az Európai Központi Bank csütörtöki kamatdöntő ülésével kapcsolatban is optimisták a befektetők, sokan a pénznyomtatási program bővítésére számítanak, előfordulhat, hogy többen erre a várakozásra alapozva vásárolnak.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!