Enyhén gyengült a forint

Az euróval és a dollárral szemben kissé gyengült, a svájci frank ellenében nem változott a forint árfolyama kedd estig a bankközi devizapiacon - írja az MTI.
Szász Péter, 2017. október 31. kedd, 19:13
Fotó: Napi.hu

Az eurót 19 óra tájban 311,36 forinton jegyezték a kora reggeli 310,91 forint után. A dollár 267,02 forintról 267,31 forintra erősödött, míg a frank reggeli kurzusán, 268,15 forinton forgott.

A régiós devizákat támogatták a kamatemelési várakozások. A cseh korona 0,02 százalékkal kapaszkodott feljebb, a lengyel zloty pedig 0,2 százalékkal erősödött az euróval szemben.

A dollárral szemben nem változott az euró árfolyama, az európai valutát 1,1650 dolláron jegyezték.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK