Érdekes lehet a Telekom

Hiába az egy nap kihagyás a világ nem mutatott irányt a BUX-nak.
NAPI, 2010. március 16. kedd, 08:50
Fotó:

Amerikában nem történt megerősítés a kitörésre, így a budapesti tőzsdén inkább a kitörési szint letesztelésére van kilátás. A külföldi piacok semmilyen iránymutatást nem adnak ott is a kivárás látszik a korábbi lokális tetők közelében.

Kevés kockázatot vállaló stratégia lehet a visszateszt megvétele, vagyis a 23 ezer pontos BUX-nál lehet újra próbálkozni - vélekedett Nyári Zsolt a KBC üzletkötője.

Amennyiben tovább emelkedünk akkor sem vételt sem eladást nem tanácsolnék senkinek - tette hozzá.

A legérdekesebb részvény a Magyar Telekom lehet. A papír 725-727 közötti zárásokkal produkálhatna egy kitörést, ennek sikere esetén 5-8 százalékos emelkedésre van kilátás.  

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK