Ereje teljében kezd a forint

Fél forinttal esett az euró jegyzése a bankközi devizapiacon.
NAPI, 2010. március 17. szerda, 08:09
Fotó:

A forint úgy látszik nem hajlandó feladni erejéből, reggel az euróval szembeni árfolyama megragadt a 264-265-ös szint erősebb oldalán, sőt, a tegnapi záróhoz képest 50 fillérrel olcsóbb lett az euró kurzusa. Kora reggel 263,2 körül váltották a bankközi piacon a közös európai devizát.

A dollár jegyzése egy forinttal, 190,6 forintig süllyedt. Az euró/dollár keresztárfolyam felfelé mozdult el, 1,38-ra kúszott fel, ez 0,3 százalékos euróerősödést jelez.

A svájci frank is esett 50 fillérrel, 181,2 körül állt reggel kurzusa.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK