A gyenge New York-i zárás és a kockázatkerülés erősödésére utaló dollár erősödés ellenére emelkedett a forint árfolyama bankközi devizapiacon péntek reggel. Az euró 1,4 forinttal 269,76 forintra gyengült a hazai devizával szemben. A dollár 1,44 forinttal lett olcsóbb, 181,16 forinton jegyezték a reggeli órákban. A svájci frank is  veszített erejéből, 178,24 forintig jött le árfolyama, ez 1 forint 20 fillérrel alacsonabb a tegnap esti értéknél.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!