Erőlködik Budapest

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe után enyhén csökkent kedden délelőtt.
Napi.hu, 2016. szeptember 13. kedd, 11:46
Fotó: Napi.hu

A BUX háromnegyed 12 körül 28 162 ponton állt, hajszálnyival az előző napi zárószintje alatt. A részvénypiac forgalma délelőtt 2,1 milliárd forint volt, a vezető részvények vegyesen változtak az előző napi záráshoz képest.

A Mol 0,8 százalékkal 16 920 forintra csökkent. Az OTP-részvények 0,2 százalékkal 7395 forintra estek. A Magyar Telekom 0,5 százalékkal 449 forintra erősödött. A Richter-papírok árfolyama 1,1 százalékkal 5789 forintra drágultak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK