Erőre kapott Budapest

A reggeli gyengélkedés után még a délelőtti órákban erőre kapott a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe. A BUX egy óra előtt néhány perccel 21 466 pontnál járt, azaz 0,4 százalékkal magasabb szinten az előző napi záráshoz képest.
Napi.hu, 2015. október 8. csütörtök, 12:50
Fotó: Reuters

A vezető részvények mind emelkedtek. A Mol 0,6 százalékkal drágult, részvényei 13 095 forintot értek. Az OTP 0,2 százalékos emelkedést követően 5403 forintot ért, a Magyar Telekom 0,5 százalékkal 399 forintra emelkedett, míg a Richter 0,4 százalékos drágulást követően 4556 forintot ért.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK