Erőre kapott Budapest

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX emelkedéssel kezdte a napot, 11 óra előtt néhány perccel 1,6 százalékos erősödéssel 26 921 ponton állt.
Napi.hu, 2016. július 7. csütörtök, 10:56
Fotó: Reuters

A vezető részvények közül egyedül a Richter esett, 0,7 százalékkal állt a szerdai záróértéke alatt, részvényárfolyama 5750 forint volt.

A legerőteljesebb emelkedést a Mol mutatta, 3,6 százalékkal rallyzott az olajipari papír, így részvényei 17 300 forintot értek. A Molt értintően délelőtt megjelent egy pozitív hír, miszerint a HSBC jelentősen megemelte a részvényekre kiadott célárát.

Az OTP-nek is erős délelőttje van, 1,9 százalékos drágulást követően 6450 forintot értek a részvényei.

A Magyar Telekom 0,9 százalékkal 437 forintra drágult.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK