Az ötéves papírok esetében a kibocsátó a jelentős érdeklődést látva ötmilliárd forinttal megemelte az elfogadott mennyiséget. A rövidebb futamidejű kötvények esetében 7,29 és 7,32 százalék között szóródtak az elfogadott hozamok, az átlag 7,31 százalék volt, ez egy bázisponttal alacsonyabb a tegnapi másodpiaci referenciahozamnál. A tízéves papíroknál 6,86 százalék volt az átlaghozam - két bázispontos csökkenés a keddi referenciaértékhez képest -, míg a legalacsonyabb és a legmagasabb elfogadott hozam 6,85 és 6,87 százalék volt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!