Erős kereslet a mai aukción

A jelentős érdeklődés ellenére az ÁKK nem emelt az elfogadott mennyiségen.
NAPI Online, 2007. október 16. kedd, 12:27
Fotó:

A háromhónapos diszkontkincstárjegyek aukcióján a meghirdetett 30 milliárd forintos csomagra 155 milliárd forintnyi ajánlat érkezett, az ÁKK a jelentős kereslet ellenére csupán az eredetileg tervezett mennyiséget fogadta el. A hozamok 7,32 és 7,35 százalék között szóródtak, az átlag 7,34 százalék volt, ami egy bázisponttal marad el a hétfői másodpiaci referenciahozamtól.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK