Erős kezdés Budapesten

Jól indul a nap a Budapesti Értéktőzsde számára.
Napi.hu, 2014. június 2. hétfő, 09:37
Fotó: Napi.hu

Alig fél órával a kereskedés megnyitása után már 0,9 százalékos plusznak örülhetett a BUX, az emelkedésből a blue chipek közül a Mol 1,4, az OTP 1,2, a Richter 0,5 százalékkal vette ki a részét, míg a Magyar Telekom stagnált még ekkor.

A forgalmat tekintve egyértelmű az OTP fölénye: a bankrészvényekkel eddig 1,2 milliárd forint értékben kereskedtek, a második helyen álló Mol-papírokkal pedig "csak" 133 millió forint értékben. A dobogóra a Richter fért még fel 106 millióval.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK