Erős kezdés Európában

Indexerősödéssel indult a kereskedés kedden a főbb európai értékpapírpiacokon - írja az MTI.
Szász Péter, 2018. január 23. kedd, 09:06
Fotó: MTI/EPA

A pán-európai FTSE Eurofirst 300 index 0,32 százalék, az euróövezeti EuroStoxx50 index 0,59 százalék emelkedéssel kezdett.

Londonban 0,33 százalék erősödéssel nyitott az FTSE-100 index, a frankfurti DAX index 0,90 százalékkal, a párizsi 0,42 százalékkal emelkedett kezdéskor. Madridban 0,41 százalék, Milánóban 0,47 százalék volt az erősödés a tőzsdék nyitásakor.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK