Sok elemző gondolja úgy, hogy a Fed holnap növeli likviditását, de a G20-ak találkozójáról jövő jó hírek - miszerint növelik az európai adósságválságra költhető pénz összegét - is növelték a hangulatot, amelyet a felemás amerikai ingatlanadatok sem tudtak rontani.

Ennek megfelelően a Dow Jones ipari átlaga 0,39, a S&P 500 0,38, míg a Nasdaq indexe még jelentősebb 0,7 százalékos pluszban tartózkodott nem sokkal a nyitás után.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!