Folytatódik a korrekció a Budapesti Értéktőzsdén, a BUX index negyed tizenegykor másfél százalékkal állt előző napi záróértéke alatt, 17 518 ponton. Az OTP 2,8 százalékkal lett olcsóbb, 3665 forint, a Magyar Telekom 0,4 százalékkal csúszott vissza, 450 forintra. A Mol másfél százalékot veszített értékéből, 16 500 forintig jött vissza a jegyzés, a Richter egy százalékot veszített, 36 605 forint. Az Egis 14 500 forinton stagnál. 4,5 százalékkal, 703 forintra esett a Rába.

A forgalom egyelőre nem éri el az 1,7 milliárd forintot sem.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!