New Yorkban a kereskedés kezdetén a Dow 0,09 százalék, az S&P 500 index 0,09 százalék, a Nasdaq Composite index pedig 0,16 százalék emelkedést mutatott. Az amerikai tőzsdék a legjobb úton haladnak afelé, hogy sorban a harmadik egymást követő hetet fejezzék be nyereséggel.

Csütörtökön az indexek az előző napi rekordok után lefelé korrigáltak, a Dow 0,15 százalékkal, az S&P 500 0,37 százalékkal, a Nasdaq Composite pedig 0,12 százalékkal zárt alacsonyabban.

Előzőleg szerdán Az S&P 500 index az ötödik egymást követő kereskedési napot fejezte be történelmi csúcson, a Nasdaq Composite index 2000 októbere óta a legmagasabb értéket érte el, és a Dow Jones is rekordon zárt, miután kedden fejezte be első alkalommal 15 ezer pont felett a kereskedést.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!