Erős nyitás New Yorkban

Emelkedő indexekkel indult a kereskedés pénteken a New York-i tőzsdéken, az újabb japán monetáris enyhítés Amerikában is érezteti hatását.
MTI-Eco, 2014. október 31. péntek, 14:57

A 30 vezető iparvállalat Dow Jonex indexe 0,87 százalékkal, az S&P 500 1,01 százalékkal, a technológiai részvények Nasdaq Composite mutatója pedig 1,42 százalékkal állt csütörtöki záróárfolyama fölött a nyitást követő percekben.

Csütörtökön erősödtek a főbb New York-i tőzsdeindexek.

A DJIA 1,3 százalékkal, a S&P 500 0,62 százalékkal, a Nasdaq Composite pedig 0,37 százalékkal ment feljebb.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK