Múlt pénteken a nemzetközi aggodalmakkal magyarázható profitkivét-hullám nyomán gyengült a forint, késő délután 254,80 körül hagyták magára az eurót a hazai üzletkötők. Hétfő délelőtt tíz óra után 254 körül állt a jegyzés, a forint a lengyel zlotyval és a török lírával együtt erősödött. A kereskedés az elmúlt hetek hétfőin tapasztalt erősebb forgalom után minimális érdeklődés mellett zajlik. A dollár kismértékben erősödött az euróhoz viszonyítva, a keresztárfolyam 1,4650 alá került, az amerikai deviza forintkurzusa 173,60-nál jár.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!