A tőzsdékkel és a nyersanyagpiaci termékekkel együtt erősödik az euró a devizapiacon a dollárral szemben. Az amerikai fizetőeszköz jegyzését befolyásolja, hogy Ben Bernanke Fed-elnök megismételte: az USA gazdaságának talpraállását a lakó- és kereskedelmiingatlan-piac fékezi, illetve felhívta a törvényhozókat arra, hogy álljanak elő egy hosszú távú deficitcsökkentő tervvel. Az Európai Központi Bank csütörtökön hozza nyilvánosságra kamatdöntését, a várakozások szerint marad 1 százalékon az alapráta, egészen 2011 második negyedévéig.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!