Erősebb a forint

A délelőtt folyamán nem változott érdemben az euró árfolyama, délután azonban jelentősen erősödött a forint.
NAPI Online, 2007. szeptember 11. kedd, 15:13
Fotó:

A bankközi devizapiacon a hétfőihez hasonló forgatókönyv alapján indult a kereskedés, alacsony forgalom mellett az euró jegyzése nem megy sehova. Később ahogy a jen gyengült, és a nemzetközi tőkepiacokon is egyre optimistább lett a hangulat a forint is erősödött, az euró árfolyama néhány nagyobb üzletnek köszönhetően 254,50-ig süllyedt, szemben a hétfő esti 256,80 forinttal. A dollárt az egy nappal korábbi 186,20 forint után 184,50 forinton jegyezték.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK