Erősebb a forint

A bankközi devizapiacon forinterősödésről lehet beszámolni, az eurót 251,60 forinton jegyezték, ami egy forintos elmozdulást jelent tegnaphoz képest.
NAPI Online, 2007. október 5. péntek, 10:43
Fotó:

A mozgás mögött különösebb okok nem voltak, a forgalom nem volt jelentős, miközben a régióban a lengyel és a török deviza is erősödött. Érdemes lesz odafigyelni a hazai idő szerint fél háromkor megjelenő amerikai munkaerőpiaci adatokra, melyek - ha meglepetést mutatnak - megmozgathatják a dollárt, és a feltörekvő piaci devizákat. A dollárral 178,30 forinton kereskedtek, ami nem jelentett számottevő változást a tegnap esti jegyzéshez képest.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK