Erősebb a forint - 253 alatt is járt az euró

A bankközi devizapiacon erősödött a forint, az euró jegyzése 253,70 forint volt tízkor, szemben a tegnap esti 254,70-al.
NAPI Online, 2007. szeptember 12. szerda, 10:24
Fotó:

Az ING devizakereskedője elmondta, hogy a régiós társak közül a lengyel zloty és a török líra is erősödött. A mozgás mögött különösebb hír nincs, vélhetően a Fed szeptember 18-ai ülésére várt kamatcsökkentés miatt optimisták a befektetők. A szakember hozzátette, hogy további forinterősödésre nem számít. A dollárral szemben szintén javult a forint, a zöldhasú jegyzése 183,40 forinton állt tízkor.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK