Erősebb forint, de ez nem jelent semmit

Unalmasan indult a mai nap a bankközin, de később lehetnek izgalmak.
Csernátony Csaba, 2006. április 7. péntek, 10:36
Fotó:

Az euró minimális forgalomban 267,30 forintra gyengült a korábbi 268 körüli szintről. A zloty miatti erősödésből egyelőre nem kell messzemenő következtetéseket levonni - mondta Kolba Miklós. Az ING szakértője ezze arra utalt, hogy az árfolyam nagyon könnyen elindulhat bármelyik irányba. A volatilitást jól jelzi, hogy tegnap reggel hirtelen 269 forintig szaladt az euró, majd 266-ig korrigált, hogy aztán este ismét visszamásszon a 268,80 forint körüli szintre.

A mai nap során az amerikai munkaerőpiaci adatokra figyelnek majd a nemzetközi piacokon a befektetők. Kérdés, hogy a magyar idő szerint publikálandó számokra miként reagált majd az euró/dollár kurzus, s ennek nyomán merre indul majd a forint. A dollár egyébként szintén gyengült a forinttal szemben, a kora reggeli 220 forintról 219,30 forintra módosult a kurzus.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK