Az eurót kedd este 8 óra körül 305,11 forinton jegyezték, 0,1 százalékkal alacsonyabb árfolyamon, mint hétfőn. A dollárral szemben hasonló mértékű erősödést követően 269,13 dollron állt a jegyzés. A svájci frank szintén 0,1 százalékos erősödés után 283,63 forintot ért. Az euró/dollár kurzusa nagyjából az előző napi szintek közelében, azaz 1,1340-nél mozgott, akárcsak az euró/svájci frank devizapár árfolyma, amelynek jegyzése 1,0762-nél állt.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!