Erősebb lett a forint - 255-nél is volt az euró

A bankközi devizapiacon nagyobb mozgásoknak lehettek szemtanúi a piaci szereplők.
NAPI Online, 2007. november 28. szerda, 15:23
Fotó:

A forint számottevő erősödést produkált, az euró jegyzése a kedd késő délutáni 257,30 forintról egészen 255-ig süllyedt, majd fél négykor kevéssel ezen szint fölött tartózkodott. Az ING devizakereskedője elmondta, hogy ezzel a közös európai deviza árfolyama a jelenleg érvényben lévő 255 és 258 forint közötti kereskedése sáv aljáig jött le. A dollár az euróval szemben erősödött, a keddi 1,4900-hez közeli jegyzés 1,4760-ig korrigált, míg a forintban kifejezett jegyzése lényegében nem változott az egy nappal korábbihoz képest: hajszálnyival 173 forint fölött állt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK