Az euró dollárhoz viszonyított erősödésével párhuzamosan kismértékben izmosodott a forint hétfőn kora reggel. Az euró/dollár keresztárfolyam 1,28 környékére kapaszkodott fel a pénteki 1,271 körüli szintekről. Az euró eközben 283,40, a dollár 221,5, a svájci frank pedig 218 forintra süllyedt. A forint annak ellenére erősödött péntek reggel, hogy a Standard & Poor's kedvezőtlen kommentárt tett közzé Magyarország kilátásaival kapcsolatban.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!