Erősebben kezd a forint

Köszönhetően a megnyugvó nemzetközi hangulatnak erősebben kezdte a forint a szerdai napot.
NAPI, 2011. április 20. szerda, 08:19
Fotó:

Az euró jegyzése a bankközi piacon szerda reggelre 40 fillérrel, 265,6 forintig csökkent. A dollár ismét gyengülni kezdett az euróval szemben, a keresztárfolyam 0,4 százalékkal került feljebb, 1,4398-ra, így a dollár is gyengébb lett a forinttal szemben, 1,2 forinttal csökkent a jegyzése 184,35 forintra.

A svájci frank is olcsóbb lett valamivel, 45 fillérrel kerül kevesebbe, röviddel 8 óra után 205,7 forinton állt a kurzusa.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK