A BUX index negyven perccel a nyitást követően 1,1 százalékos csökkenést mutatott, 22 275 ponton járt. A Molt új mélypontra küldték az eladók, 20 900 forinton folyik a kereskedés az olajrészvénnyel, ami másfél százalékkal kevesebb tegnapi záróáránál. Az OTP szintén fontos támasz szinten áll, 65 forintot esett 5720 forintig. A Richter egy százalékot esett, 35 850 forintra, a Magyar Telekom 7 forintot esett, 577 forintig. A CIG 2 százalékkal lett olcsóbb, 882 forintra csökkent árfolyama.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!