Erősen ébredt a forint

Változatlanul tartotta erős árfolyamát a forint kedden kora reggel a nemzetközi bankközi piacon valamennyi fontosabb devizával szemben, sőt a svájci frankhoz képest erősödött is.
MTI-Eco, 2011. február 8. kedd, 08:31
Fotó:

Kedd reggel egy eurót 268,41 forinton jegyeztek a hétfő esti 268,54 forint után, a svájci frank 206,46 forintot ért, hétfőn este 207,07 forint volt az árfolyam.


Hétfőn a devizapiacokat alapvetően bizakodó hangulat jellemezte az euróövezeti adósságszolgálati válsággal kapcsolatban kialakult aggodalmak enyhülésének köszönhetően, és várhatóan ez a hangulat lesz a mérvadó kedden és a következő néhány napban is.

Kedd reggel a dollárt 197,03 forinton jegyezték, hétfőn este 197,79 forinton. Száz japán jenért 239,64 forintot kellett fizetni kedden reggel, hétfőn későn este 239,45 forint volt az árfolyam.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK